SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Institut apicol propoderm unguent 30g buc institutul apicol

Pret 27,14 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X011461

Institut apicol propoderm unguent 30g buc institutul apicol

Compoziţie:

10% extract moale (spiss) de propolis înglobat într-o bază de unguent ce conţine ceară de albine, lanolină anhidră, vaselină.

 Acţiune terapeutică:

            Extractul moale de propolis se obţine din propolisul brut. Propolisul este un produs apicol cu compoziţie complexă, constând din substanţe aromatice, răşini, balsamuri, ceruri, uleiuri eterice, polen, substanţe minerale.  Principiile active responsabile de spectrul larg de acţiune sunt flavonoizii. Aceştia manifestă acţiune bactericidă, anestezică, regeneratoare a ţesutului epitelial, antifungic, antiinflamator, antipruriginos.

 Indicaţii:

            Arsuri de gradul I şi II, ulcer varicos, radiodermite, fisuri perianale, hemoroizi şi unele eczeme.

 Prezentare:

Tuburi conţinând unguent 30 g + 5%.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

11,28 RON
54,68 RON
13,34 RON
13,34 RON
191,98 RON
13,34 RON