SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Kosmo line crema anticelulitica hot 500ml flacon kosmo line

Pret 47,96 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X023401

Kosmo line crema anticelulitica hot 500ml flacon kosmo line

Efecte:

Se produce o transpiratie abundenta la nivelul pielii, ajutand la eliminarea toxinelor, micsorarea stratului adipos, a apei retinute in organism, a celulitei.
Pentru rezultate mai rapide si vizibile se recomanda ca inaintea aplicarii cremei sa se efectuaze exfolierea zonei utilizand Peelingul Microdermabraziv Kosmo Oil.

Mod de utilizare:
Se aplica o cantitate generoasa pe zona afectata de celulita, printr-un masaj energic, pana cand crema este complet absorbita. Se poate continua cu tratamente de crestere a eficientei (infasurare in film osmotic, tratament cu ultrasunete sau sauna).
Senzatia de arsura poate sa apara in timpul masajului sau dupa aplicarea foliei.

Contraindicatii:

Nu se aplica pe zonele cu leziuni. Se va evita contacul cu mucoasele.
Nu se utilizeaza in timpul sarcinii si alaptarii.
Nu se utilizeaza in cazul persoanelor care au varice, vase de singe sparte, fragilitate capilara, hipertensiune, probleme cardiace sau boli dermatologice.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

53,00 RON
34,06 RON
22,99 RON
19,24 RON
34,00 RON
18,51 RON