SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Kosmo line crema anticelulitica hot 500ml flacon kosmo line

Pret 48,36 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X023401

Kosmo line crema anticelulitica hot 500ml flacon kosmo line

Efecte:

Se produce o transpiratie abundenta la nivelul pielii, ajutand la eliminarea toxinelor, micsorarea stratului adipos, a apei retinute in organism, a celulitei.
Pentru rezultate mai rapide si vizibile se recomanda ca inaintea aplicarii cremei sa se efectuaze exfolierea zonei utilizand Peelingul Microdermabraziv Kosmo Oil.

Mod de utilizare:
Se aplica o cantitate generoasa pe zona afectata de celulita, printr-un masaj energic, pana cand crema este complet absorbita. Se poate continua cu tratamente de crestere a eficientei (infasurare in film osmotic, tratament cu ultrasunete sau sauna).
Senzatia de arsura poate sa apara in timpul masajului sau dupa aplicarea foliei.

Contraindicatii:

Nu se aplica pe zonele cu leziuni. Se va evita contacul cu mucoasele.
Nu se utilizeaza in timpul sarcinii si alaptarii.
Nu se utilizeaza in cazul persoanelor care au varice, vase de singe sparte, fragilitate capilara, hipertensiune, probleme cardiace sau boli dermatologice.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

81,42 RON
6,54 RON
31,25 RON
34,00 RON
22,99 RON
14,84 RON