SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

L-glutamine 1000 100tb flacon jarrow formulas

Pret 88,56 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X014999

Compoziţie /tabletă

 

L-Glutamina  1000mg

 

Efecte

 

Glutamina este un aminoacid semiesenţial (care poate fi sintetizat de organism dar în perioade de stres, traume, efort fizic şi intelectual este necesar aportul de glutamină din exterior). Glutamina este prezentă în fiecare celulă a organismului uman. În cantitatea cea mai mare se află în muşchi, sânge, fluidul cerebrospinal, plămâni şi în tractul digestiv.

- antioxidant: stimulează sinteza de glutation
- reduce excesul de amoniac cerebral, utilizându-l în sinteza acidului glutamic; excesul de amoniac este una din principalele cauze ale encefalopatiei portale şi ale maladiilor neurodegenerative: Parkinson, Alzheimer, epilepsie, schizofrenie, senilitate, deficit de atenţie, scleroză multiplă
- stimulează activitatea mentală - este singurul aminoacid care traversează membrana hematoencefalică; este considerat "carburantul" creierului; îmbunătăţeşte sinteza:
     - acetilcolinei - neurotransmiţător excitator implicat în controlul central al reglării neuro-endocrine a somnului, învăţării şi a memoriei
     - glutamatului - participă la atenuarea durerii, reglarea greutăţii, amplificarea gustului
     - acidului gama aminobutiric (GABA ) - "arma cheie" a organismului împotriva stresului, insomniei, anxietăţii şi imunităţii scăzute
- protector excepţional al sistemului digestiv în cancer (reduce efectele toxice ale radio şi chimioterapiei), sindrom de permeabilitate intestinală, colită, boala Crohn, diaree, ulcer, consum de antiinflamatoare nesteroidiene, infecţii digestive, atrofia mucoasei intestinale (menţine nivelul imunoglobulinei A - IgA, care reduce ataşarea bacteriilor patogene de celulele mucoasei intestinale)
- este sursa de energie primară pentru enterocite, colonocite şi limfocite
- anabolizant, previne sindromul casectic, ajută la refacerea organismului în stări patologice: arsuri, infecţii, traume, intervenţii chirurgicale, tratamente cu glucocorticoizi
- favorizează sinteza de proteine şi glicogen în ficat, refacerea şi creşterea masei musculare prin menţinerea hidratării celulare optime (volumul de fluide din celule)
- imunomodulator
- alcalinizant
- previne hipoglicemia (în ficat glutamina se transformă uşor în glucoză când nivelul sanguin al glucozei scade); reduce "pofta de dulce"
- reduce dorinţa de a bea alcool şi ajută la recuperarea în sevraj alcoolic
- reduce fibrozarea pulmonară
- adjuvant în tratamenul SIDA

 

Mod de administrare

 

Câte 1-2 tablete/zi preferabil pe stomacul gol sau conform recomandării consultantului de specialitate.
A nu se refrigera.

 

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

64,03 RON
45,67 RON
65,73 RON
84,05 RON
65,73 RON
26,55 RON