SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

L-lysine 500 100cps flacon jarrow formulas

Pret 51,91 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X015000

Compoziţie /capsulă

 

L-Lizina (din 625mg L-Lizina HCI) 500mg

 

Efecte

 

Lizina este un aminoacid esenţial, nu poate fi produs de organism de aceea trebuie obţinut din hrană sau din suplimente alimentare. Lizina participă la formarea tuturor proteinelor.
- creşte rezistenţa la infecţii şi vindecă leziunile bucale şi genitale provocate de virusul herpetic
- imunostimulator
- previne osteoporoza (reglează metabolismul calciului)
- stimulează refacerea ţesuturilor osoase, a pielii, a tendoanelor, a cartilajelor după: intervenţii chirurgicale, arsuri, ulceraţii, inflamaţii articulare prin inhibarea colagenazei - enzima proteolitică cu rol în degradarea fibrelor de colagen
- participă, împreună cu arginina, la producerea hormonului de creştere care stimulează, în copilărie creşterea iar la maturitate regenerarea şi refacerea ţesuturilor, contribuie la menţinerea rezistenţei osoase, a integrităţii pielii, a funcţionării optime cerebrale şi cardiace, a tonusului muscular (reduce oboseala musculară)
- previne creşterea nivelului colesterolului şi al trigliceridelor prin participarea la sinteza carnitinei ce transformă acizii graşi în energie, intră în compoziţia metioninei cu rol în normalizarea metabolismului hepatic al lipidelor
- protejează împotriva aterosclerozei şi a stenozei valvelor cardiace
- antianemic: menţine numărul de eritrocite şi nivelul hemoglobinei în sânge
- previne leucopenia (scăderea patologică a numărului de leucocite din sânge)
- previne apariţia litiazelor renale
- reduce iritabilitatea, depresia, induce starea de bine, reglează somnul, ajută organismul în situatii de stres (stimulează glandele suprarenale în sinteza adrenalinei)
- îmbunătăteşte funcţiile aparatului de reproducere

 

Mod de administrare

 

Câte 1-3 capsule/zi preferabil pe stomacul gol sau conform recomandării consultantului de specialitate.
A nu se refrigera.

 

 

 

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

45,97 RON
13,61 RON
79,15 RON
62,72 RON
54,13 RON
8,83 RON