SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Longevita bio fasole alba uriasa 500g punga solaris plant

Pret 19,57 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
F1X016088

Longevita bio fasole alba uriasa 500g punga solaris plant

Descriere:
Samanta plina de energie 100 g de fasole - 102 kcal Fasolea este o sursa de fier. Persoanele la care apar lipsuri de fier devin slabite si apatice.

Persoanele care sunt in mod special in pericol sa aiba lipsuri de fier sunt femeile insarcinate, persoanele in convalescenta sau copii in perioada de crestere

Pentru o asimilare mai buna se recomanda consumarea fasolei impreuna cu legume bogate in vitamina C.

Samanta regala Bobul de fasole are si el influenta sa in traditia sarbatorii celor Trei Magi. in multe regiuni, ca de pilda in Franta sau Spania, familia isi imparte o placinta speciala, in care se gaseste un bob de fasole. in functie de traditia locala, uneori cel care gaseste bobul de fasole este numit regele petrecerii, alteori trebuie sa ... achite nota de plata.

Contine:
Fasolea alba contine calciu si magneziu, substantele complementare, care au grija pentru ca dintii si oasele noastre sa fie puternice.

Cantitate :
500g

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

19,28 RON
20,90 RON
15,37 RON
19,72 RON
20,90 RON