SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Longevita bio fructe crude alune 150g buc solaris plant

Pret 32,85 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
F1X007805

Longevita bio fructe crude alune 150g buc solaris plant

 Delicioasele alune de padure ofera organismului energie, datorita continutului de grasimi, magneziu, potasiu si proteine.

Mai mult, consumate zilnic alunele de padure imbunatatesc performanta intelectuala, stimuland sistemul nervos. De asemenea, datorita continutului bogat de substante minerale, intaresc si sistemul imunitar si ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare.
Alunele de padure cresc performanta intelectuala.

Bogate in vitamina E, fructele mentin fermitatea si tineretea pielii. Ideale pentru copii anemici, tineri in crestere sau persoane varstnice.
Alunele de padure sunt bogate in vitamina E, fapt care ajuta la stabilizarea membranelor celulare.

Aporturile nutritionale de vitamina E recomandate sunt de la trei la zece miligrame pe zi pentru copii, în timp ce adolescentii si adultii trebuie sa consume in jur de 12 miligrame.
Datorita continutului de vitamina E si a acidului linoleic, alunele de padure sunt ideale pentru mentinerea fermitatii si tineretii pielii.
I

n acelasi timp, fructele sunt bogate si in alte vitamine, precum A si B. In plus, fructele contin si vitamina D, substanta care contribuie la mentinerea nivelurilor normale de calciu si fosfor in sange.

Deficienta de vitamina D cauzeaza o serie de boli ale oaselor. De aceea, nutritionistii recomanda alunele de padure copiilor anemici, tinerilor in crestere sau persoanelor varstnice.

Se pot folosi si la sosuri, salate, prajituri sau alte preparate culinare.
100% alune de padure.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

22,40 RON