SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Lysi omega 3 lamaie 240ml buc lysi

Pret 47,42 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X006866

OMEGA 3  Lysi, 240 ml


Omega-3 Lysi, lichid, cu aroma de lamaie, Ulei Pur de Peste este un produs exceptional, obtinut din materie prima de cea mai buna calitate, cu tehnologii de ultima ora.
Omega-3 Lysi este bogat in acizi grasi polinesaturati, DHA (acid docosahexaenoic)  si EPA (acid eicosapentaenoic), care s-a dovedit ca joaca un rol important in:
* evitarea  bolilor de inima si a aritmiilor, imbunatatirea circulatiei cardiovasculare;
* normalizarea nivelelor trigliceridelor, hipertensiunii si  a colesterolului; 
* mentinerea sanatatii articulatiilor,  avand efecte antiinflamatoare si de reducere a simptomelor de amorteala de dimineata si durere a incheieturilor,
* starea de bine a creierului, mentinerea sanatatii creierului, combaterea depresiei, a ADHD(sindrom deficit de atentie si hiperactivitate) etc.
* buna functionare a organismului si cresterea imunitatii.
Numeroase studii experimentale subliniaza ca nivelele crescute ale DHA imbunatatesc  functiile creierului, cresc atentia si vitalitatea,  rezistenta la efort si stress, reduc  riscul depresiilor, au un impact pozitiv asupra  functionarii creierului la persoanele in varsta,  avand efecte deosebit de pozitive pentru dezvoltarea functiei cognitive la copii, inca din perioada prenatala, ultimul trimestru de sarcina, cand se definitiveaza formarea creierului.
Omega-3 este foarte important pentru oamenii de toate varstele dar pentru copii in special, deoarece joaca un rol esential in dezvoltarea sistemului nervos central (DHA ), precum si in dezvoltarea retinei/ochilor(EPA).
Cercetarile efectuate de specialisti au stabilit ca organismul uman are o mare nevoie de  acizi grasi Omega-3, care se regasesc in cca 60% din lipidele din creier, in retina, precum si in mebranele  tuturor celulelor, pe care le mentin flexibile si permeabile.
Omega-3 DHA si EPA nu pot fi produsi de organismul uman, de aceea trebuie suplimentati prin dieta sau prin suplimente alimentare de buna calitate, precum Omega-3 Lysi.
Acizii grasi polinesaturati Omega-3 pot reduce anumite dermatite, pot ajuta fumatorii impotriva bolii pulmonare obstructive cronice si reduce posibilitatea recidivei in cazul bolii Chron, ca sa amintim doar cateva din efectele lor complexe, la nivelul intregului organism.
Doza recomandata: 1 linguritã (5ml) pe zi sau la recomandarea medicului.

Precautii : Femeile  insarcinate, cele care alapteaza si persoanele care urmeaza o medicatie pentru subtierea sangelui vor cere sfatul medicului inainte de a folosi produsul.
Simptomele gastrointestinale nedorite dispar la intreruperea administrarii sau la impartirea dozei in mai multe portii, dupa masa.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

60,69 RON
102,82 RON
21,95 RON
105,18 RON
42,67 RON
77,80 RON