SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Mastic gum extract 45cps flacon solaray

Pret 161,18 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X014971

Compoziţie / 2 capsule


Mastic (Pistacia lentiscus)(extract din răşină)(garantat 350mg [35%] acizi alfa şi masticonici)  1000mg


Efecte


Răşina se obţine prin creştarea coajei arborelui de mastic şi din fructele acestuia. Masticul de cea mai bună calitate se obţine în insula grecească Chios, în Marea Egee, unde este cunoscut şi sub numele de "Lacrimi de Chios". Încă din Evul Mediu în această insulă se cultiva, recolta şi folosea răşină din arborele de mastic în afectiuni gastro-intestinale.

- antibacterian împotriva bacteriei Helicobacter pylori care infectează mucoasa stomacului şi a duodenului şi provoacă ulcerul gastric şi duodenal. Infecţia provocată de Helicobacter pylori este asociată cu risc crescut de apariţie a cancerului gastric, limfoamelor de tip MALT (forme de neoplazii ale mucoasei digestive), eczemelor, a bolii de reflux gastroesofagian şi a halenei digestive
- protejează împotriva ulceraţiilor prin acţiune antisecretoare şi citoprotectivă asupra mucoasei gastrice şi duodenale
- antitumoral: induce apoptoza, inhibă angiogeneza în leucemie şi in cancerul de colon
- previne apariţia cariei dentare prin reducerea plăcii bacteriene dentare


Mod de administrare


Câte 2 capsule/zi cu 1 oră înainte de micul dejun sau conform recomandării consultantului de specialitate.


 


 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

18,12 RON
35,96 RON
10,00 RON
19,81 RON
18,90 RON
9,28 RON