SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Maxi life acai 520 mg x 60 cps

Pret 46,20 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
R039X026413

Ingrediente/capsula: extract hidroalcoolic uscat din fructe de Acai ( Euterpe oleracea) 520 mg, capsula: gelatina; agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: talc si stearat de magneziu.

Efecte: antioxidant puternic, contribuind la incetinirea procesului de imbatranire; protejeaza sistemul vascular, util in curele de slabire prin reducerea senzatii de foame datorita indicelui glicemic scazut.

Utilizare: Adulti: cate 2 capsule de 1-2 ori pe zi sau conform recomandarii medicului sau farmacistului.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

4,35 RON
16,70 RON
28,80 RON
32,54 RON
21,90 RON
12,16 RON