SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Maxi life calmant gastric 30cpr buc

Pret 10,87 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
A1X000973

Calmant gastric mentă
30 comprimate


Caracteristici:
Calmantul gastric este un complex format din carbonat de calciu, carbonat de magneziu si trisilicat de magneziu. Carbonatii de calciu si de magneziu au o capacitate ridicata de a neutraliza hiperaciditatea gastrica prin degajarea tractului digestiv, ameliorand durerea stomacala. Trisilicatul de magneziu are proprietati antiacide si este un bun absorbant. Astfel, ajuns in stomac, acesta intra in reactie cu acidul clorhidric si da nastere clorurii de magneziu si acidului silicic hidratat. Acidul silicic hidratat absoarbe acidul clorhidric si intensifica eficienta trisilicatului de magneziu, in sensul scaderii aciditatii gastrice. Clorura de magneziu, ajunsa in intestin, reactioneaza cu continutul acestuia si rezulta carbonatul de magneziu, care se elimina prin fecale si clorura de sodiu, care este resorbita. Trisilicatul de magneziu, aflat in stomac, capata o consistenta gelatinoasa care favorizeaza acoperirea unui eventual ulcer cu o pelicula antiacida protectoare. Rolul calmantului gastric este acela de a indeparta efectele rezultate in urma tulburarilor gastrointestinale asociate cu hiperaciditate si hipermotilitate, a gastritelor cronice, a esofagitelor, a sindromului de colon iritabil si nu in ultimul rand, a meteorismului. De asemenea, acesta are un efect emolient asupra mucoasei gastrice si duodenale si, in plus, cicatrizeaza zonele afectate.

Efecte:
•    neutralizează efectele hiperacidităţii, respectiv pirozis, balonare, senzaţie de jenă sau greutate în epigastru;
•    degajează tractul digestiv şi ameliorează durerile stomacale;
•    are efect emolient asupra mucoasei gastrice şi duodenale.

 Precauţii :
•    Nu se administrează copiilor sub 3 ani.
•    A se păstra la loc întunecos, ferit de căldură, sub 25 ° C.
•    Nu lăsaţi la îndemâna copiilor.
•    Nu folosiţi produsul după data expirării.
•    Acest produs este un supliment alimentar şi nu înlocuieste un regim alimentar variat.
•    Nu depăşiţi doza zilnică recomandată.

Administrare: 3 comprimate pe zi

Compoziţie: carbonat de calciu  340 mg, carbonat de magneziu 8 mg, trisilicat de magneziu 4 mg şi excipienţi pentru un comprimat.

Producător: S.C. SINTOFARM S.A., Str. Ziduri între Vii nr.22, sector 2, Bucureşti, România

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

19,79 RON