SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Maxi life ceai verde

Pret 21,44 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
A2X008427

Ceai verde 250mg
30 capsule


Caracteristici:
Un corp sănătos este întotdeauna frumos, iar ceaiul verde prin dubla sa acţiune favorizează atât menţinerea elasticităţii şi frumuseţii pielii cât şi reducerea greutăţii corporale. Complexitatea compoziţiei ceaiului verde este dată de: aminoacizi, iod, potasiu, fluor, fosfor, vitaminele C, B1, B2, PP, K, teofilina, cafeina, teobromina.
Cafeina stimulează metabolismul prin creşterea consumului energetic si contribuie la reducerea greutăţii prin mobilizarea depozitelor adipoase. Totodată, cafeina are efect diuretic, eliminând apa în exces (reduce şi previne celulita) şi împreună cu taninurile favorizează eliberarea toxinelor din organism (efect detoxifiant).
Taninurile ajută la scăderea greutăţii corporale prin reglarea digestiei (accelerarea tranzitului intestinal), intensifică arderea grăsimilor şi reduce nivelul de colesterol.
Au fost constatate mai multe efecte benefice pentru organism, de exemplu, teofolina conţinută în ceaiul verde uşurează respiraţia prin dilatarea bronhiilor, fiind astfel util în afecţiunile bronşice. În cazul suferinzilor cardiaci, este util atât prin reducerea nivelului de colesterol cât şi prin scăderea tensiunii arteriale (inhibitor de angiotensină II).

Efecte:
•    util în curele de slăbire prin reducerea depozitelor adipoase şi eliminarea apei în exces (anticelulitic);
•    întreţine tinereţea organimului şi instalează “starea de bine”;
•    util suferinzilor cardiaci datorită reducerii tensiunii arteriale, a nivelului de colesterol şi normalizării coagulării sângelui;
•    scade nivelul glicemiei;
•    protejează ficatul împotriva substanţelor toxice;
•    inhibă formarea tartrului şi întârzie apariţia cariilor.

  Precauţii:
•    Nu se administrează copiilor sub 3 ani.
•    A se păstra la loc întunecos, ferit de caldură, sub 25° C.
•    Nu lăsaţi la îndemâna copiilor.
•    Nu folosiţi produsul după data expirării.
•    Acest produs este supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat.
•    Nu depăşiţi doza zilnică recomandată

Administrare: 1 capsulǎ  pe  zi

Compoziţie: extract de ceai verde (Camelia sinensis) 250 mg

Producător: S.C. SINTOFARM S.A., Str. Ziduri între Vii nr.22, sector 2, Bucureşti, România

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

67,00 RON
30,36 RON
54,86 RON
77,44 RON
51,52 RON
28,18 RON