SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Maxi life garlic 30cps flacon

Pret 13,44 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
A039X008849

Maxi life garlic 30cps flacon

Caracteristici:
Usturoiul e considerat din cele mai vechi timpuri un adevărat “antibiotic natural”. Calităţile sale terapeutice întăresc sistemul imunitar şi protejează nu doar de răceală şi gripă, ci şi de alte afecţiuni care au conexiuni cu circulaţia sangvină, bolile de inimă, afecţiunile digestive, etc. Usturoiul contribuie la reducerea stocării grăsimilor în organism, favorizează eliminarea lor şi astfel se depune mai puţină grăsime în sânge şi în ţesuturi. De altfel, usturoiul ameliorează unele cauze ale durerilor de picioare, precum circulatia sangvină defectuoasă, nivelul ridicat de colesterol sau hipertensiunea, restabilind sănătatea picioarelor. În plus, antioxidanţii din compoziţia sa îi conferă şi alte roluri, precum antibacterian, diuretic, antiinflamator si expectorant.

Efecte:
•    are un puternic rol antioxidant;
•    ajută la metabolizarea grăsimilor;
•    stimulează sistemul imunitar;
•    ameliorează durerile de picioare;
•    diminuează presiunea sangvină.

Precauţii:
•    Nu se administrează copiilor sub 3 ani.
•    A se păstra la loc întunecos, ferit de căldură, sub 25oC.
•    Nu lăsaţi la îndemâna şi vederea copiilor.
•    Nu folosiţi produsul după data expirării.
•    Acest produs este supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat.
•    Nu depăşiţi doza zilnică recomandată.

Administrare: 1 capsulă de 3 ori pe zi, înainte de mesele principale, cu mult lichid.

Compoziţie:
Extract de usturoi (Allium sativum) 250 mg

Proprietăţile nutritive ale usturoiului sunt marcate în special de prezenţa unor importante cantităţi de vitamine, mai ales A, B1, B2, C şi a unor substanţe minerale utile printre care: fosfor, sulf, potasiu, iod, calciu, siliciu.
Usturoiul este o plantă cu multiple calităţi terapeutice cunoscute de multă vreme, avand o serie de efecte benefice pentru organismul uman.  Pe langă rolul deosebit pe care îl are in buna funcţionare a sistemului cardiovascular, usturoiul contribuie la procesul digestiei şi ofera protecţie faţă de agenţii cancerigeni.
Introducerea cu regularitate a usturoiului şi a cepei în alimentaţie, contribuie la asigurarea bunei funcţionări a organelor tubului digestiv, la consolidarea rezistenţei faţă de agresiuni microbiene şi virotice, la regenerarea normală a dermei şi la menţinerea tenului frumos.  Dar, pe lângă virtuţiile lor nutritive, ele sunt apreciate si în tratamentul unor boli cronice.  Aceste efecte se datoresc celor 200 de substanţe active pe care le conţine: vitamine, minerale, aminoacizi, enzime.  Deosebit de activi sunt cei 70 de compuşi ce au în structura lor sulf.
Principalul component activ al usturoiului este alicina, substanţă cu un puternic efect antibiotic.  Acest compus rezultă în urma acţiunii unei enzime- alinaza- asupra alinei din compoziţia plantei.  De asemenea este demn de remarcat şi conţinutul apreciabil de seleniu.
Efectele asupra aparatului cardiovascular constau în combaterea tahicardiei şi spasmelor arterelor coronare răspunzătoare de producerea crizelor de anghină şi a infarctului de miocard, înbunătăţind astfel performanţa cardiacă.  De asemenea, usturoiul previne formarea cheagurilor şi a trombozei arteriale.
Usturoiul este un vermifid, fortifiant, laxativ, diuretic, antiseptic, bactericid, rezolutiv, expectorant, febrifug, tonic muscular, hipotensor (scaderea tensiunii arteriale), antireumatismal, antiasmatic, detoxifiant, sudorific, are efect antihelmintic şi anticarcinogenetic, fiind şi afrodisiac.  Conţine vitaminele B1 si C, precum şi o serie de elemente ca: Brom, Cobalt, Iod, Magneziu, Siliciu şi Zinc.
Cercetările au demonstrat că utilizarea regulată a usturoiului în alimentaţie constituie una din cele mai eficiente metode de profilaxie şi tratament a arterosclerozei.  Reduce nivelul lipoproteinelor cu densitate mică (LDL) răspunzătoare de formarea ateroamelor şi contribuie în acelaşi timp la sporirea cantităţii de lipoproteine cu desitate crescută (HDL) ,care au un efect protector faţă de arteroscleroză.
Efectele vasodilatatoare ale usturoiului se manifesta mai ales la nivelul arterelor periferice (cerebrale, retiniene, ale membrelor inferioare). Din această cauză poate ameliora durerile de cap şi claudicaţia intermitentă.
Usturoiul este util în unele pneumopatii, iar datorită efectului antibiotic este indicat în tratamentul virozelor, bronşitelor, traheitelor. Deasemenea, accelereaza epitalizarea şi vindecarea rănilor. 

Contine saruri de iod, care au rol protector asupra vaselor de sange contra fenomenelor de ateroscleroza cerebrala, au calitati hipotensive si stimuleaza functiile tiroidei; de asemenea, aceste saruri de iod sunt active in cazul bolii reumatismale. Usturoiul e indicat pentru prevenirea imbatranirii precoce, a afectiunilor reumatismale, a hipertensiunii arteriale si a tulburarilor de circulatie a sangelui.
De asemenea, usturoiul contine saruri de siliciu, care favorizeaza fixarea fosforului, ceea ce are ca rezultat consolidarea oaselor scheletului, prevenirea si influentarea in bine a unor afectiuni nervoase, in special a asteniilor. Sarurile de siliciu mentin elasticitatea si supletea vaselor de sange.
Tot in usturoi se mai gasesc saruri de sulf, cu rol important in integritatea oaselor si a fanerelor, care previn si influenteaza in bine tulburarile hepatobiliare, scad valoarea colesterolului si sunt active in cazul afectiunilor reumatismale, ca de exemplu artrita si guta.
Usturoiul are vitaminele din complexul B, vitaminele A si C, precum si substante cu caracter de vitamina F. Datorita unei alte categorii de substante, denumite aliine, el are calitati antibiotice, insecticide, antihelmintice, antigripale si de stimulare a activitatii digestive si care, aplicate local (un catel de usturoi taiat), combat herpesul. In fine, in usturoi se gasesc si unele substante cu actiune antibacteriana, fiind indicat in bronsite; datorita unor alte substante (antifungice), usturoiul se foloseste in candidoze.
Daca ar fi sa sintetizam efectele terapeutice ale usturoiului, trebuie mentionate urmatoarele: scade colesterolul si trigliceridele serice, prevenind instalarea aterosclerozei si are un pronuntat efect de antiagregant plachetar; este hipotensiv cu imbunatatirea circulatiei periferice si cu reducerea spasmelor vasculare (chiar si in arterita). Este coronarodilatator cu indicatii in cardiopatia ischemica si biocardizant. Usturoiul are actiune favorabila in unele afectiuni digestive, cum ar fi diareea, dizenteria, balonarile sau colici digestivi si se manifesta ca un antiseptic pulmonar in cazul unor afectiuni respiratorii, cum sunt bronsitele si astmul, in gripe, rinite si emfizem.
Usturoiul are, de asemenea, actiune diuretica, fiind indicat in diatezele urice. El contribuie la eliminarea acidului uric si a uratilor si de aceea este recomandat in guta, artritism si unele forme ale bolii reumatismale.
In concluzie, se poate spune ca usturoiul este un protector al principalelor aparate care asigura functionarea normala a organismului (circulator, digestiv, endocrin si urinar).

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

259,20 RON
120,02 RON
32,70 RON
131,01 RON
160,66 RON
16,89 RON