SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Maxi life maca sin x 60 cps

Pret 51,76 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
R039X026312

Ingrediente: extract standardizat din radacina de Maca ( Lepidium meyenii) cu 0.6%glucozinolat 350 mg., pulbere de radacina de Maca ( Lepidium meyenii) 100 mg, capsula ( gelatina).

Efecte:contribuie la imbunatatirea dinamicii sexualesi la cresterea fertilitatii; echilibreaza si tonifica sistemul endocrin feminin si masculin; contribuie la imbunatatirea starii de spirit si la revigorarea si energizarea organismului.

Utilizare: Adulti: cate 1 capsulade 3 ori pe zi sau conform recomandarii medicului sau farmacistului

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

22,24 RON
10,87 RON
44,94 RON
37,00 RON
32,80 RON
14,29 RON