SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Maxi life protector hepatic 80cpr buc

Pret 19,79 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
A1X003427

PROTECTOR HEPATIC
Silimarina 70mg
80 comprimare


Caracteristici:
Silimarina este unul dintre cele mai puternice remedii naturale ce acţionează împotriva afecţiunilor hepatice. Compusă dintr-un amestec de 3 flavone: silibină, silidianină, silicristină cu efect de stabilizare a membranei hepatocitului, este un foarte bun trofic şi protector hepatic. Acestea favorizează regenerarea celulelor hepatice, măresc capacitatea organismului şi în special a ficatului de a se apăra de infecţii. Silibina, cea mai activă componentă a sa, împiedică procesul de acumulare a toxinelor în ficat, favorizează activitatea celulelor hepatice şi stimulează eliminarea compuşilor toxici din celulele hepatice. Prin acţiunea sa antihepatotoxică, Silimarina protejează ficatul, asigură detoxifierea naturală şi păstrarea integrităţii şi funcţionalităţii normale a ficatului şi organismului, împiedicând depunerea grăsimilor în ficat. De asemenea, stimulează funcţiile hepatice de regenerare a celulelor lezate şi înlocuirea zonelor distruse cu celule sănătoase. Combate litiaza biliară, stimulează digestia în dispepsii, iar prin efectul său antioxidant, elimină substanţele hepato-toxice (poluanţi, chimicale, alcool, toxine alimentare). În plus, creşte producţia de enzime antioxidante care protejează ficatul de efectele nocive ale radicalilor liberi. Astfel, Silimarina are rol adjuvant în tratamentul următoarelor afecţiuni ale ficatului - hepatita cronică şi acută, ciroză, icter, insuficienţă hepatică şi inflamări cronice.

Efecte:
•    este un foarte bun stimulent al activităţii ficatului, împiedică fibrozarea acestuia şi contribuie la regenerarea sa;
•    ajută organismul să se apere împotriva substanţelor hepatotoxice;
•    scade riscul apariţiei calculilor biliari (pietre la fiere);
•    ajută în afecţiunile cardiace (hipotensiune), insuficienţă renală dar şi în boli ale sistemului nervos (surmenaj, migrene).

Precauţii:
•    Nu se administrează copiilor sub 3 ani.
•    A se păstra la loc întunecos, ferit de căldură, sub 25° C.
•    Nu lăsaţi la îndemâna copiilor.
•    Nu folosiţi produsul după data expirării.
•    Acest produs este supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat.
•    Nu depăşiţi doza zilnică recomandată.

Administrare:
2-3 comprimate pe zi

Compoziţie:
Silimarină (Silybum marinum) 70 mg, amidon de porumb, lactoză Super-Tab, talc, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru, celuloză microcristalină.

Notificat de Institutul de Bioresurse Alimentare
din România cu Nr. 2190/2007.

Producător:
Sintofarm S.A. Str. Ziduri intre vii nr.22 , Bucuresti, tel. 252.17.15


"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

41,84 RON
19,99 RON
15,30 RON
55,00 RON
10,00 RON
26,35 RON