SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Maxi life usturoi si patrunjel x 60 cps

Pret 40,90 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
R039X026414

MAXI LIVE USTUROI SI PATRUNJEL 60 CPS

Ingrediente/capsula: emulsifiant: ulei de soia, capsula: gelatina, ulei presat la rece din germeni de grau ( Triticum aestivum)100 mg, ulei din fructe de patrunjel ( Petroselinum crispum) 3 mg, ulei ( 500:1) din bulbi de usturoi ( Allium sativum) 0.4 mg.

Actiuni: sustine sistemul imunitar, ajuta la functionarea normala sistemului cardiovascular, asigurand protejarea acestuia impotriva stresului oxidativ si mentinerea valorilor normale ale colesterolului; stimuleaza secretia bilei si asigura detoxifierea ficatului, sustinand astfel activitatea digestiva si o mai buna utilizare a nutrientilor din alimente.

Utilizare: Adulti: 1 capsula pe zi, in timpul mesei sau conform recomandarii medicului sau farmacistului

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

21,90 RON
59,00 RON
32,00 RON
Pret: 11,88 RON   Pret 9,50 RON
54,44 RON
27,00 RON