SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Maxi life vis placut 30cpr buc

Pret 13,50 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
A039X006466

VIS PLĂCUT
  30 capsule  
 


Caracteristici:
Valeriana şi passiflora sunt două plante cu proprietăţi antidepresive, relaxante şi antistres. Astfel, valeriana ajută la micşorarea stărilor de iritabilitate nervoasă, la reglarea palpitaţiilor inimii şi conduce către un somn liniştit, iar passiflora  este un  cunoscut sedativ şi analgezic ce inhibă activitatea motorie şi creşte frecvenţa respiratorie. Produsul contribuie la crearea unui psihic liniştit necesar inducerii şi menţinerii unui somn odihnitor. De asemenea, se administrază în stările de anxietate, nevralgii, iritabilitate premenstruală şi dureri lombare. După trezire, pacienţii nu prezintă stări de ameţeală, confuzionale, de stupoare sau melancolie.

Efecte:
•    Induce un somn odihnitor în situaţii stresante, dezechilibre emoţionale, anxietate, suprasolicitare psihică şi fizică.
•    Reduce tensiunea arterială;
•    Calmează spasmele muşchilor, fiind benefic în colicile stomacale de natură nervoasă, în astm.

Compoziţie:
  Extract de valeriană (Valeriana officinalis) – 80 mg
  Extract de passiflora (Passiflora încarnata) – 40 mg
  Excipienţi: amidon de porumb.

Administrare:
2-3 capsule/ zi

Precauţii:
•    Nu se administrează copiilor sub 3 ani
•    Nu este recomandat în perioadele de sarcină şi alăptare
•    Capacitatea de conducere a vehiculelor si de a folosi utilajele este limitata (în unele cazuri, pot sa apară stări de somnolenţă în perioada administrării).
•    A se păstra la loc întunecos, ferit de căldură, sub 25oC
•    Nu lăsaţi la îndemâna şi vederea copiilor
•    Nu folosiţi produsul după data expirării
•    Acest produs este supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat
•    Nu depăşiţi doza zilnică recomandată

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

42,92 RON
13,77 RON
14,39 RON
55,16 RON
50,00 RON
14,47 RON