SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Maxi life vitamine minerale

Pret 28,04 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
A1X000974

Vitamine şi Multiminerale
30 comprimate


Caracteristici:
Produsul este un complex ce asigură necesarul de vitamine şi minerale. Antioxidanţii din compoziţia sa neutralizează radicalii liberi, stimulează imunitatea organismului şi respiraţia celulară, iar vitaminele şi mineralele contribuie la funcţionarea normală a întregului corp, diminuează senzaţia de oboseală, epuizarea fizică şi nervoasă. În plus, accelerează recuperarea după boală prin creşterea rezistenţei organismului.
De asemenea, este util în cazul carentelor nutritive cauzate de regimurile alimentare dezechilibrate ori restrictive, sau de alte etiologii, prin reglarea metabolismului. 
Este benefic persoanelor active, atat din punct de vedere intelectual cât şi fizic (sportivilor) deoarece asigură creşterea vitalităţii şi rezistenţei organismului. Întârzie procesele degenerative ale îmbătrânirii, creşte durata de viaţă şi stimulează creşterea părului şi întărirea unghiilor.  

Efecte:
•    creşte vitalitatea şi rezistenţa organismului;
•    accelerează recuperarea după boală;
•    este util în stări de oboseală, epuizare fizică sau nervoasă, stres;
•    are rol antioxidant;
•    stimulează creşterea parului şi întăreşte unghiile.
.
Precautii:
•    Nu se administreaza copiilor sub 3 ani.
•    A se păstra la loc întunecos, ferit de căldură, sub 25˚C.
•    Nu lăsăti la îndemână copiilor.
•    Nu folosiţi produsul după data expirării.
•    Acest produs este supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat.
•    Nu depăşiţi doza zilnică recomandată.

Administrare: 1 comprimat pe zi

Compoziţie: vitamina A(retinol)5000U.I,vitamina C(acid ascorbic),60mg,vitamina D3 (colecalciferol) 400 U.I, vitamina K(fitochinona)25mcg,vitamina B1 (tiamina)1,5 mg,vitamina B2 (riboflavina) 1,7mg, vitamina PP (niacin) 20mg, vitamina B6 (piridoxina) 2mg, acid folic 0,4mg, vitamina B12 (cobalamina) 2 mcg, vitamina H (biotina) 30mcg, acid pantotenic 10mg, calciu 162mg, fier 18mg, fosfor 109mg, mangan 2 mg, crom 120 mcg, molibden 75 mcg, clor 36,3 mg, potasiu 40 mg.

Producător: S.C. SINTOFARM S.A., Str. Ziduri între Vii nr.22, sector 2, Bucureşti, România

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

107,69 RON
19,84 RON
29,72 RON
29,72 RON
55,77 RON
65,89 RON