SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Mellow-tonin 3 mg 60cps flacon jarrow formulas

Pret 42,92 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X014935

Compoziţie /capsulă

 

Melatonina 3mg;Vitamina B6 2mg

 

Efecte

 

Melatonina este un neurohormon lipo şi hidrosolubil sintetizat de glanda pineală din serotonină. Vitamina B6 susţine bioprocesul de conversie triptofan - 5htp (5-hidroxitriptofan) - serotonină - melatonină. Sinteza melatoninei este stimulată de întuneric şi redusă la lumină. Melatonina este sintetizată şi în retină, tractul gastro-intestinal, piele, ficat, rinichi, leucocite. Receptori de melatonină se găsesc în tot corpul.

- ameliorează insomniile provocate de schimbarea fusului orar, maladiile Alzheimer, Parkinson, schizofrenie, cancer sau de alte cauze
- stimulează funcţia cognitivă la bolnavii cu Alzheimer (protejează neuronii de toxicitatea proteinei betaamiloid şi reduce formarea plăcilor de amiloid)
- antioxidant (străbate membrana celulară şi bariera hematomeningiană şi stimulează enzimele antioxidante endogene glutation peroxidaza, superoxid dismutaza şi catalaza); peste 100 de boli degenerative sunt asociate cu scăderea capacităţii antioxidante a organismului
- imunostimulator
- benefic în anorexie sau bulimie nervoasă
- antitumoral: reduce riscul de cancer hormonal prin reglarea nivelului de estrogeni şi de testosteron; reduce creşterea tumorilor cerebrale prin acţiune citotoxică şi anticonvulsivantă
- reduce neuropatia, trombocitopenia şi stomatita în timpul radio şi chimioterapiei
- reglează tensiunea arterială prevenind accidentele vasculare cardiace şi cerebrale
- reduce manifestările în fibromialgie (afecţiune cronică, caracterizată prin durere şi sensibilitate în muşchi, tendoane, ligamente, tulburări de somn)
- reglează metabolismul calciului şi al fosforului, stimulează formarea osteoblastelor care favorizează refacerea osoasă (osteoporoza, cancer osos)
- reduce simptomele asociate întreruperii fumatului (anxietate, iritabilitate)

 

Mod de administrare

 

Câte 1 capsulă/zi cu 20-30 minute înainte de culcare sau conform recomandării consultantului de specialitate.

 

Contraindicaţii

 

A nu se administra persoanelor sub 18 ani, celor care suferă de scleroză multiplă, astm, limfom, leucemie, diabet, epilepsie, boli autoimune sau celor care folosesc inhibitori MAO (iproniazid). Dupa administrare nu se conduc automobile sau utilaje grele.

 

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

50,00 RON
14,47 RON
13,50 RON
9,28 RON