SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Miere salcam bio 950g borcan szasz ilyes

Pret 47,26 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
F1X018365

Miere de salcam BIO, 950g - Szasz ilyes

Este considerata regina mierii din România, desi sunt alte sortimente mult mai bune prin caracteristicile detinute si, în special, prin efectul terapeutic.
Este asimilata foarte usor de organism, oferind energie prin substantele bioactive si nutritive pe care le detine.


Mierea de Salcam este monoflora, adica a fost culeasa cu precadere de la o singura specie de planta - salcâmul. Mierea de salcâm este un excelent tonic atât pentru copii si convalescenti, cât si pentru femeile însarcinate. Dintre toate tipurile de miere, fiecare cu proprietatile ei specifice, mierea de salcâm calmeaza tusea si este folosita cu succes în tratarea asteniilor si nevrozelor.


Are un continut mai mare de fructoza decât celelalte tipuri de miere (41,7%), contine 10% zaharoza si 34,7% glucoza, motiv pentru care cristalizeaza foarte greu.
Culoarea, imediat dupa recoltare este transparenta, însa depinde de culoarea fagurilor din care a fost extrasa, putând capata tente de galben deschis. Are un gust placut si nu prezinta semne de cristalizare atunci când este proaspata. Mirosul este cel specific, de flori de salcâm.
 
Este antiseptica, se foloseste in tratamentul asteniei si a nevrozelor, calmeaza tusea.
 
Producator: szasz ilyes

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

30,90 RON
19,63 RON
30,90 RON
16,36 RON