SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Miere tei bio 950g borcan szasz ilyes

Pret 40,02 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
F1X018366

Miere de Tei


Descriere:


Mierea de tei are o aroma placuta, amintind de florile de tei.De altfel i se atribuie proprietetile medicinale ale plantei de origine.
Mierea de tei este trecuta in categoria celor mai bune si celor mai apreciate sorturi de miere, bogata in vitamine (mai ales vitamina B1 (thiamina)) si aminoacizi, in sedimentul ei granulele de polen ajungand pana la 70-80 % .


Mierea de albine    contine  enzime : invertaza , amilază, catalază , acizi organici : lactic, gluconic, saruri minerale : fier, potasiu,calciu,fosfor. Conţinut energetic :3000 Kcal/kg.


Indicatii terapeutice:
Mierea de tei este un sortiment de miere cu o puternica actiune anti-bacteriala la nivelul cailor respiratorii. Anti-microbianasi anti-inflamatoare, ajuta in tratamentul guturaiului, a răcelii, tusei si a   iritatiilor gatului,  laringitei, bronsitei, traheitei; bun mijloc profilactic si remediu in pneumonii, astm bronsic, stari nervoase, tuberculoza (in combinatie cu lactatele). Are efecte deosebite in combinatie cu ridichea neagra.
Bun remediu impotriva oboselii, stresului si un calmant al sistemului nervos; avand un efect linistitor, ajuta in tratarea insomniilor;


Recomandata in bolile renale si de inima;


Precautii:
A nu se administra copiilor sub 1an;

Pentru a nu-si pierde din proprietati este recomandat a nu se adauga in lichide ce depasesc temperatura de 38 grade Celsius.


Persoanele bolnave de diabet NU vor consuma miere si produse din miere decât sub îndrumarea medicului!

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

25,56 RON
11,58 RON
19,70 RON
17,66 RON
16,36 RON
23,27 RON