SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Natural potent 4fiole 10ml cutie l l advancemed

Pret 90,56 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X017249

Natural potent 4fiole 10ml cutie l l advancemed

Produs ideal si efectiv special pentru imbunatatirea functiei sexuale si imbunatatirea starii generale.

Descriere:

Reteta produsului Natural Potent a fost folosita initial la curtea imperiala a Chinei si are functia de a intari spiritul tonificand trupul si revigarand rapid impulsul sexual. Efectul a fost dovedit de institutiile de cercetare autorizate chinezesti, solutia fabricata dupa aceasta reteta este un produs ideal si efectiv special pentru imbunatatirea functiei sexuale si imbunatatirea starii generale.

Solutia este facuta din ierburi salbatice proaspete dupa un proces stiintific de tratare,pregatire,rafinare si extragere. Aproape zece mii de persoane acre au testat solutia au confirmat efectul ei minunat impotriva oboselii si revigorarea rapida a impulsului sexual. Este considerata de toti cei care au folosit-o cel mai bun produs in acest sens.

Indicatii:

Se foloseste in ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune, tiuit in urechi, insomnii, incaruntire prematura, impotenta sexuala.

Compozitie:

Barren Wort, Boxrohorn Fruit, Polygonum Multiflorum, Hypoxis Minor, Damnacanthus Lidcus Gaerti, Bosschniakia Rossiea, Eleutherocus Senticossus (ginseng siberian).


Mod de folosire:

Se bea o sticluta de 10 ml cu 45 minute cu o ora inainte de raportul sexual.


Se recomanda:

O fiola pe zi pentru intretinerea sanatatii,pentru tratament se recomanda o cura de 16 sticlute.
Continut:

4 fiole X 10ml
Atentie:

- prudenta la persoane cu hipertensiune si boli de inima.
- administrarea produsului concomitent cu bauturile nu este indicata
- nu se recomanda adolescentilor
- administrarea de lunga durata este sigura si fara efecte secundare
- deoarece in urma administrarii acestui produs durata contactului sexual se prelungeste,repedandu-se de mai multe ori,se recomanda un consum plus de proteine si hidrocarbonati.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

52,01 RON
91,97 RON
98,62 RON
75,17 RON
113,01 RON
152,93 RON