SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Naturalia diet natural potent 4 fiole cutie naturalia diet

Pret 91,97 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X017250

Naturalia diet natural potent 4 fiole cutie naturalia diet

Indicatii:

Se foloseste in ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune, tiuit in urechi, insomnii, incaruntire premetura, impotenta sexuala.

Compozitie:

Solutia este preparata din ierburi salbatice proaspete, dupa un proces stiintific de tratare, pregatire, rafinare si extragere.

Administrare

Se bea o sticluta de 10 ml cu 15 minute-o ora inainte de actul sexual. se recomanda o fiola pe zi pentru intretinerea sanatatii, pentru tratament se recomanda o cura de 16 sticlute.

Precautii


prudenta la persoane cu hipertensiune si boli de inima.administrarea produsului concomitent cu bauturile nu este indicata.nu se recomanda adolescentilor.administrarea de lunga durata este singura si fara efecte secundare.deoarece in urma administrarii acestui produs durata contactului sexual se prelungeste,repetandu-se de mai multe ori,se recomanda un consum plus de proteine si hidrocarbonati.

Actiuni

Produsul are functia de a intari spiritul, tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual. Combate sterilitatea, creste dinamica sexuala. Deoarece in urma administrarii acestul produs durata contactului sexual se prelungeste,repetandu-se de mai mult ori,se recomanda un consum plus de proteine si hidrocarbonati

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

24,20 RON
221,90 RON
75,17 RON
98,62 RON
65,88 RON
52,01 RON