SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Naturalia diet plasturi antireumatici 6buc cutie naturalia diet

Pret 9,05 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X020098

Naturalia diet plasturi antireumatici 6buc cutie naturalia diet

Ingrediente:

mosc,extract din oase de leopard,radacina de aconite salbatice,menthol,salcilat de metil,ulei camforat, extract din plantele galagal si angelica dahurica, camphor,condroitin etc.

Caracteristici:

pasta de cauciuc de culoare galben-maronie.miros aromatic.

Efecte :

- inlatura durerile de reumatism, nevralgie, intinder musculare, luxati , contuzii, - trateaza inflamatiile si durerile de la nivelul articilatiilor,spatele, tesuturilor moi. - aplicat in zona cefei, ajuta la dezobstructia cailor nazale, ameliorarea durerilor musculare si durerilor de cap din timpul raceli si gripei.

Mod de folosire:

se dezlipeste folia protectoare si se aplica plasturele pe zona afectata, (pielea fiind curatata si uscata in prealabil),timp de 12-24ore.

Produs de: NATURALIA DIET

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

18,59 RON
14,47 RON
66,00 RON
13,77 RON
18,15 RON
12,88 RON