SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Ortos sapun sulf 100g cutie ortos

Pret 8,70 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X015806

Ortos sapun sulf 100g cutie  ortos› Combate descuamările scalpului cauzate de seboree, mătreaţă și alergii.› Firul de păr se întărește iar pielea capului rămâne curată.Recomandari


Se recomanda spalarea parului cu apa calda si sapun, se maseaza usor, si se lasa 2-3 minute ca sulful sa actioneze asupra parului.


Etapa urmatoare consta in limpezirea acestuia apoi uscarea lui. Se aplica ori de cate ori este nevoie .


Recomandat tuturor tipurilor de par.


"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

8,39 RON
24,20 RON
13,90 RON
7,87 RON
22,90 RON
45,00 RON