SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Ozone imunorezistan forte 50ml buc ozone

Pret 21,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P3X005211

Ozone imunorezistan forte 50ml buc ozone

Imunogrip solutie stimuleaza imunitatea generala

Prin stimularea imunitatii si cresterea rezistentei organismului, asigura protectie impotriva racelii si a gripei, reduce numarul si durata infectiilor respiratorii.

Indicatii:
- Stimuleaza in mod natural sistemul imunitar;
- Ajuta organismul sa se protejeze pe perioadele cu risc crescut de aparitie a infectiilor gripale si a altor infectii respiratorii;
- Este recomandat persoanelor care lucreaza in colectivitati cu susceptibilitate crescuta la imbolnavire, copiilor cu infectii respiratorii recidivante, persoanelor de varsta a treia;
- Se recomanda in scop profilactic pentru a creste rezistenta organismului la infectiile gripale (cea mai buna protectie o ofera administrarea cu cel putin o luna inainte de expunere la virusul gripal, astfel incat raspunsul imunitar sa fie asigurat).

Actiune farmacologica:
- Imunostimulator general, nespecific.
- Antibacterian.
- Antiviral.
- Antiinflamator.
- Antialergic.
- Osteoblastic.

Compozitie:
Suc stabilizat si standardizat din Herba Echinacea purpurea recens. Produsul contine 4 clase de principii active cu actiune imunostimulatoare si este standardizat in derivati de acid cafeic min. 0,25%. Contine alcool etilic de cereale 22 % vol.

Mod de administrare:

- Adulti si copii peste 7 ani: cate 2ml (cu ajutorul capacului dozator) de 3 - 5 ori/zi in putina apa, timp de 4 zile; dupa o pauza de 4 zile ciclul se reia. Ciclul de administrari se poate repeta timp de 6 saptamani.
- Pentru copiii intre 1 - 7 ani se poate administra Imunogrip Junior sirop.

Administrarea se poate face pentru o perioada de maxim 4-6 saptamâni.

Ambalare:

Sticle de 50 ml prevazute cu dop cu sigiliu si capac dozator cu diviziuni de la 1 la 6ml.

    Produs de: OZONE

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

120,02 RON
68,87 RON
52,08 RON
259,20 RON
111,18 RON
160,66 RON