SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Panier des sens - alge marine - lotiune de corp 200 ml flacon panier des sens

Pret 55,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0022497

PANIER DES SENS - ALGE MARINE - LOTIUNE DE CORP 200 ML

Cu extracte marine. 95% natural din total ingrediente.

Aceasta formula intens racoritoare, contine un amestec din cinci alge marine, cu proprietati tonifiante si revitalizante, pentru o piele neteda si catifelata. Textura delicata, extrem de proaspata, pentru o piele mai supla.

Testat dermatologic. Fara parabeni, fenoxietanol si coloranti artificiali. Netestat pe animale.Instructiuni de utilizare: Aplicati prin masaj direct pe tot corpul. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern. Producator: Panier des Sens, La Ciotat, Franta. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti,  str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente, lot: vezi ambalaj.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

8,03 RON
21,00 RON
59,00 RON
13,70 RON
49,00 RON
44,00 RON