SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Panier des sens - fenicul marin - lapte de corp 250 ml flacon panier des sens

Pret 50,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
C1X017703

PANIER DES SENS – FENICUL MARIN - LAPTE DE CORP 250 ML


Cu ulei esential de fenicul marin. Fara parabeni, fenoxietanol, EDTA si coloranti artificiali. Netestat pe animale.Laptele de corp cu parfum discret este special creat pentru a proteja pielea. Cu o textura lejera si delicata, acesta ajuta pielea sa-si recapete tonusul si fermitatea.


Instructiuni de utilizare: Aplicati prin masaj direct pe tot corpul. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat. Pentru uz extern.


Producator: Panier des Sens, La Ciotat, Franta. Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL. Bucuresti, Sos. Pipera 42, et. 9, tel.: 021/315.36.20. www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente, lot: vezi ambalaj.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

7,86 RON
34,00 RON
6,54 RON
19,24 RON
34,06 RON
15,55 RON