SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Panier des sens - fenicul marin - sapun 150 gr buc panier des sens

Pret 20,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X017700

PANIER DES SENS – FENICUL MARIN - SAPUN 150 GR


Cu ulei esential de fenicul marin. Fara parabeni, fenoxietanol, silicon si coloranti artificiali. Netestat pe animale.Sapunul vegetal de fenicul marin are proprietati tonifiante si de fermitate si este bogat in uleiuri esentiale. Curata si parfumeaza, fiind solutia ideala pentru pielea devitalizata si imbatranita.


Instructiuni de utilizare: Aplicati direct pe pielea uda, masati si apoi clatiti. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa. Pentru uz extern.


Producator: Panier des Sens, La Ciotat, Franta. Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL. Bucuresti, Sos. Pipera 42, et. 9, tel.: 021/315.36.20. www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente, lot: vezi ambalaj.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

35,00 RON
20,00 RON
43,90 RON
37,00 RON
37,00 RON
79,00 RON