SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Panier des sens - fenicul marin - sapun lichid 500 ml flacon panier des sens

Pret 55,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
C1X017708

PANIER DES SENS – FENICUL MARIN - SAPUN LICHID 500 ML


95% ingrediente de origine naturala. Cu ulei esential de fenicul marin. Fara parabeni, fenoxietanol, EDTA si coloranti artificiali. Netestat pe animale.Sapunul lichid fabricat dupa reteta traditionala de Marsilia are proprietati regenerante, de fermitate si este perfect pentru pielea matura. Curata delicat si ajuta la pastrarea echilibrului natural al pielii.


Instructiuni de utilizare: Aplicati direct in palma, masati si apoi clatiti. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern.


Producator: Panier des Sens, La Ciotat, Franta. Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL. Bucuresti, Sos. Pipera 42, et. 9, tel.: 021/315.36.20. www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente, lot: vezi ambalaj.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

43,00 RON
55,00 RON
55,00 RON
37,00 RON
20,00 RON
55,00 RON