SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Panier des sens - miere organica - lapte de corp 200 ml flacon panier des sens

Pret 53,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
C1X021379

PANIER DES SENS – MIERE ORGANICA - LAPTE DE CORP 200 ML

Cu miere organica din Provence si laptisor de matca.
Fara parabeni, fenoxietanol si coloranti artificiali. Netestat pe animale.

Textura fina si cremoasa a acestui lapte de corp reuneste proprietatile hranitoare si antioxidante ale mierii orgsanice din Provence cu laptisorul de matca, fiind indicat pentru toate tipurile de piele mai ales pentru pielea foarte sensibila.

Instructiuni de utilizare:
Aplicati prin masaj direct pe tot corpul. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat. Pentru uz extern.

Producator: Panier des Sens, La Ciotat, Franta.

Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL. Bucuresti, Sos. Pipera 42, et. 9, tel.: 021/315.36.20. www.plafar.net.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

66,00 RON
34,00 RON
63,76 RON
35,00 RON
15,55 RON
18,51 RON