SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Panier des sens - miere organica - sapun 150 gr buc panier des sens

Pret 20,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X021377

PANIER DES SENS – MIERE ORGANICA  - SAPUN 150 GR

Cu miere organica din Provence si propolis.
Fara parabeni si fenoxietanol. Netestat pe animale.

Sapunul vegetal cu miere organica din Provence si propolis combina proprietatile antiseptice cu cele antioxidante. Aceste calitati combinate cu Untul de Shea, transforma o simpla spalare intr-o placere zilnica.

Instructiuni de utilizare: Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa. Pentru uz extern. Producator: Panier des Sens, La Ciotat, Franta.

Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL. Bucuresti, Sos. Pipera 42, et. 9, tel.: 021/315.36.20. www.plafar.net.
 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

34,00 RON
34,06 RON
63,76 RON
35,00 RON
18,51 RON
62,00 RON