SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Panier des sens - sapun exfoliant - verbena 200 gr buc panier des sens

Pret 20,90 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X017659

PANIER DES SENS - SAPUN EXFOLIANT - VERBENA 200 GR

Cu ingrediente 100% vegetale. Fara parabeni, fenoxietanol.
Un sapun tonic, exfoliant si stimulator, bogat in unt de Shea, cu proprietati calmante si protectoare, ce redefinesc delicat textura pielii.


Instructiuni de utilizare: Aplicati prin masaj circular pe pielea uda si apoi clatiti. Utilizati odata sau de doua ori pe saptamana, insistand pe zonele mai aspre (picioare, coate, genunchi). Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa. Pentru uz extern.


Producator: Panier des Sens, La Ciotat, Franta. Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL. Bucuresti, Sos. Pipera 42, et. 9, tel.: 021/315.36.20. www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente, lot: vezi ambalaj.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate