SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Panier des sens - sapun exfoliant - verbena 200 gr buc panier des sens

Pret 20,90 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
C1X017659

PANIER DES SENS - SAPUN EXFOLIANT - VERBENA 200 GR

Cu ingrediente 100% vegetale. Fara parabeni, fenoxietanol.
Un sapun tonic, exfoliant si stimulator, bogat in unt de Shea, cu proprietati calmante si protectoare, ce redefinesc delicat textura pielii.


Instructiuni de utilizare: Aplicati prin masaj circular pe pielea uda si apoi clatiti. Utilizati odata sau de doua ori pe saptamana, insistand pe zonele mai aspre (picioare, coate, genunchi). Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa. Pentru uz extern.


Producator: Panier des Sens, La Ciotat, Franta. Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL. Bucuresti, Sos. Pipera 42, et. 9, tel.: 021/315.36.20. www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente, lot: vezi ambalaj.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

20,90 RON
20,90 RON
20,90 RON
20,90 RON
20,90 RON
20,90 RON