SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Pediakid 22 vitamines oligoelementes 250 ml sirop

Pret 89,47 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
PX0006995

Pediakid 22 vitamines oligoelementes 250 ml sirop

Supliment alimentar pe bază de plante, vitamine și minerale,
Arome de portocale și caise
Notiță de utilizare:
Recomandat copiilor și pre-adolescentilor, contribuie la dezvoltarea armonioasă a organismului prin optimizarea aportului de vitamine și minerale.
Conține extracte de plante (Morcov, Spanac, Năsturel, Sfeclă, Pătrunjel), este bogat în vitamine (Vitamina C, PP, E, B5, beta-caroten, B6, B2, B1, B9, B8,D, B12) și minerale (Mangan, Cupru, Potasiu, Iod, Molibden, Seleniu și Crom). Combinația sa unică de phyto-nutrimente, vitamine și minerale asigură o acoperire optimală a nevoilor metabolice generate de o activitate  dinamică. Morcovul (Daucus carota) este  bogat in minerale, si este recunosut pentru proprietatile  tonice, remineralizante, contribuind la reglarea echilibrului acido-bazic. Năsturelul (Nasturtium officinalis) are proprietati tonice, si ameliorează rezistența organismului. Spanacul ( Spinacia oleracea) este bogat in fier si minerale, şi actioneaza sinergic cu morcovul pentru reglarea echilibrului acido-bazic. Sfecla (Beta vulgaris) este revitalizantă, şi ameliorează tonusul hepatic şi renal. Pătrunjelul este tonic digestiv si stimulează apetitul.
Pediakid® 22 Vitamines et Oligo-Éléments  poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, din momentul în care alimentația este diversificată, până la vârsta adolescenței. Ingredientele acestei formule inovatoare sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.
Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii. Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din siropurile Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre prebiotice naturale, sirop de Agave, minerale și vitamine, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.
Ingrediente: Sirop de Agave (Agave americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante 7,5% (Morcov, Spanac, Năsturel, Sfeclă, Pătrunjel) concentrat natural de caise (Prunus armeniaca) (în bază de maltodextrină), vitamina C, conservant: sorbat de potasiu, vitamina E acetat (în bază de dioxid de siliciu), beta-caroten natural (în bază de amidon, ulei de porumb), vitamina B3, arome de portocale și caise, concentral natural de Ananas (Ananas comosus)  (în baza de maltodextrină si acid citric), iodura de potasiu, vitamina B5, gluconat de magneziu, corector de aciditate: acid citric,  gluconat de fier, gluconat de mangan, gluconat de cupru, gluconat de zinc,  vitamina D3 (în bază de amidon, sucroză, guma acacia) vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1,  molibdat de sodiu, clorura de crom, vitamina B9, gluconat de potasiu, selenit de sodiu, vitamina B8, B12; conține derivate de soia
Informații nutriționale / 20 ml (4 lingurițe)
Valoare energetică    159kJ / 38 kcal
Grăsimi    urme
Glucide totale     11 g
     din care fibre prebiotice de Acacia (Acacia senegal)    3g
Proteine    urme
Extract de Morcov (Daucus carota)    330 mg
Extract de Năsturel (Nasturtium officinalis)    330 mg
Extract de Spanac (Spinacea oleracea)    330 mg
Extract de Sfeclă (Beta vulgaris)    330 mg
Extract de Pătrunjel (Petroselinum crispum)    330 mg
Vitamina C    80 mg  (100% VNR*)
Vitamina B3    16 mg (100% VNR*)
Vitamina E     12 mg  (100%  VNR*)
Vitamina B5    6 mg (100% VNR*)
Beta-caroten natural      2,4 mg
Vitamina B2    1,4 mg (100% VNR *)
Vitamina B6    1,4 mg (100% VNR *)
Vitamina B1    1,1 mg (100% VNR *)
Mangan     0,4 mg (20% VNR *)
Cupru     0,4 mg (40% VNR *)
Vitamina B9    200 mcg (100% VNR *)
Vitamina B8    50 mcg (100% VNR *)
Molibden    50 mcg (100% VNR *)
Seleniu    50 mcg (90% VNR *)
Iod    50 mcg (33% VNR *)
Crom     10 mcg (25% VNR *)
Vitamina D    5 mcg (100% VNR *)
Vitamina B12    2,5 mcg (100% VNR *)
*VNR valori nutriționale de Referință cf. Regulament  1169/2011
Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de plante.
Sfaturi de utilizare:
Poate fi administrat imediat ce alimentația copilului este diversificată. 
A se agita înainte de administrare.
Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, dimineața și la prânz, după masă                                          
Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, dimineata și la prânz, după masă
Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună. Cura poate fi repetată de mai multe ori pe an, dacă e necesar.
Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani.
Precauții: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură.
A se păstra flaconul la frigider după deschidere
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se consuma, de preferință, înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate/ alergie la soia. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Informații suplimentare: www.pediakid.ro, www.i-nutraceuticals.com
Deținător notificare şi distribuitor: Rovatech-Impex, SRL, Brașov, str. Livada Vulturului nr.10, ap. 21, Jud. Brașov, tel/fax: 0268 320110;
Producător: Laboratoires Ineldea, Franța                                            
Notificare SNPMAPS, nr . AA 7552/2014
 
Volum net: 250 ml
 

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

25,28 RON
16,90 RON
21,02 RON
18,52 RON
13,70 RON
42,00 RON