SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Pediakid fier + vitamine b 125ml flacon ineldea

Pret 53,86 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X023670

Pediakid fier + vitamine b 125ml flacon ineldea

Fierul contribuie la transportul oxigenului către celule, la metabolismul energetic şi la reducerea asteniei, iar asociarea cu vitamina B12 are efecte sinergice.
Absorbția ionilor de fier este ameliorată datorită formulei inovante bazate pe utilizarea de fier microincapsulat,  cu biodisponibilitatea de 5x mai mare decât preparatele tradiționale și mult mai bine tolerat la nivel digestiv.
Extractele de plante ( Spirulină, Morcov-Sălbatic, Spanac, Topinambur, Ștevie) sunt bogate in vitamine, minerale si antioxidanti.
Pediakid, Fer  vitamines B sirop poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, din momentul în care alimentația este diversificată, până la vârsta adolescenței.

Ingredientele acestei formule inovatoare sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid® fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.
Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale.
Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din siropurile Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave, minerale și vitamine, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe
Sfaturi de utilizare: Poate fi administrat pe cale orală imediat ce alimentația copilului este diversificată.
A se agita înainte de administrare.
Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, de două ori pe zi, dupa masă.
Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, de două ori pe zi, dupa masă.
A nu se depaşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună, şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie.
Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.
Precauții: Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la oricare dintre ingredientele produsului
Ingrediente: Sirop de Agave (Agave Americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia Senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante 7,5% (Spirulină, Morcov-sălbatic, Spanac, Topinambur, Ștevie); pirofosfat de fier (în bază de amidon de porumb, lecitină de soja), concentrat natural de banană (Musa sapientum)  (în bază de maltodextrină), aromă naturală de banane (în baza de maltodextrină şi gumă arabică) conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodium;
vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B9, B8, B12,
Informații nutriționale/ 20 ml. (4 lingurițe)

Informații nutriționale/ 20 ml. (4 lingurițe)

Valoare energetică

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

24,64 RON
20,93 RON
53,86 RON
25,00 RON
53,86 RON
47,00 RON