SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Pediakid immuno-fort 125ml flacon ineldea

Pret 53,86 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X023662

Pediakid immuno-fort 125ml flacon ineldea

 

Pediakid Sirop Immuno-Fort x125 ml este un supliment alimentar sub formă de sirop pe bază de extracte de plante (Acerola, Broccoli, Echinacea, Ginseng, Măceș) propolis, Vitamina C şi Cupru. Ajută la menținerea capacității de autoapărare a organismului și susține rezistența naturală a acestuia la agresiunile mediului.
Siropul conține vitamina C, minerale (Cupru) necesare funcționării normale a sistemului imunitar, precum și o combinație unică de extracte de plante (Acerola, Broccoli, Echinacea, Ginseng, Măceș) și de propolis. Administrat în perioda schimbărilor de sezon, contribuie la stimularea mecanismelor naturale de apărare și crește rezistența organismului la agresiunile mediului înconjurator, asigurând totodată micronutrimentele necesare unei activitați cotidiene dinamice. Siropul Pediakid Immuno-Fortifiant poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începînd din momentul în care alimentația este diversificată, pînă la varsta adolescenței, iar gustul plăcut de afine este bine apreciat de copii. Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din siropurile Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave, minerale și vitamine, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe. Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii. Ingredientele sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.
Modalitatea de utilizare:
- poate fi administrat pe cale orală, imediat ce alimentația copilului este diversificată.
- a se agita înainte de administrare.
- inainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, dimineața și la prânz, dupa masă.
- peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, dimineața și la prânz, dupa masă.
- a nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
- pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 1-2 luni, şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie.
- produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.
Precauții: produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la propolis sau la oricare dintre ingredientele produsului.
Ingrediente: Sirop de Agave (Agave Americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia Senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante (Acerola, Broccoli, Echinacea, Ginseng, Măceș) și de propolis 7,5%; glicerină vegetală, concentrat natural de afine (Vaccinium myrthillus) (în bază de maltodextrină), arome naturale de zmeură și de afine (în bază de maltodextrină şi gumă arabică) conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; vitamina C, gluconat de cupru, gluconat de mangan; Conține cereale și gluten.
Informații nutriționale /20ml (4 lingurite): valoare energetica 20 ml - 38 kcal (159 kJ), proteine - urme
glucide totale -11 g - din care fibre de Acacia (Acacia Senegal) - 3 g, lipide - urme, extract de Acerola (Malpighia punicifolia) - 275 mg, extract de broccoli (Brassica oleracea) - 275 mg, extract de Echinacea (Echinacea purpurea) - 275 mg, extract de Ginseng (Panax ginseng) - 275 mg, extract de Măceș (Rosa canina) - 275 mg, extract de propolis - 275 mg, vitamina C - 24 mg (30%*), cupru - 30 mcg (30%*), mangan - 30 mcg (15%*)
*DZR doza zilnica recomandată cf. Directivei 2008/100/EC.
Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de plante.
Modalitatea de prezentare: Pediakid Sirop Immuno-Fort x 125 ml.
"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

54,55 RON
21,02 RON
47,00 RON
42,32 RON
46,81 RON
53,86 RON