SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Pediakid nez-gorge 125ml flacon ineldea

Pret 53,86 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X023664

Pediakid nez-gorge 125ml flacon ineldea

Pediakid Nez-Gorge sirop, asociază ingredientele active naturale cele mai eficiente în cazul manifestarilor neplăcute asociate sistemului respirator. Conține Vitamina C și Cupru, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, precum și o combinație de extracte de plante (Cimbru, Ciuboțica-cucului, Nalbă, flori de Soc, flori de Tei, Acerola, Ghimbir) și propolis, care ajută la menținerea capacității de autoapărare a organismului. Administrat în perioda schimbărilor de sezon, susține rezistența naturală a organismului la agresiunile mediului înconjurator, calmează durerile din gât, și ajută la descongestionarea căilor respiratorii (mucoasa nazală, bronșică)

Pediakid Nez-Gorge sirop are gust agreabil, de miere si lămâie, și este ideal pentru a pregăti organismul la apropierea iernii
Poate fi administrat pe cale orală imediat ce alimentația copilului este diversificată.
A se agita înainte de administrare.
Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, o dată sau de două ori pe zi, preferabil dimineața.
Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, o dată sau de două ori pe zi, preferabil dimineața.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună.
Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Precauții: Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la propolis sau la oricare dintre ingredientele produsului.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

56,22 RON
46,81 RON
54,55 RON
42,32 RON
15,03 RON
110,98 RON