SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Pediakid nez-gorge 125ml flacon ineldea

Pret 53,86 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X023664

Pediakid nez-gorge 125ml flacon ineldea

Pediakid Nez-Gorge sirop, asociază ingredientele active naturale cele mai eficiente în cazul manifestarilor neplăcute asociate sistemului respirator. Conține Vitamina C și Cupru, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, precum și o combinație de extracte de plante (Cimbru, Ciuboțica-cucului, Nalbă, flori de Soc, flori de Tei, Acerola, Ghimbir) și propolis, care ajută la menținerea capacității de autoapărare a organismului. Administrat în perioda schimbărilor de sezon, susține rezistența naturală a organismului la agresiunile mediului înconjurator, calmează durerile din gât, și ajută la descongestionarea căilor respiratorii (mucoasa nazală, bronșică)

Pediakid Nez-Gorge sirop are gust agreabil, de miere si lămâie, și este ideal pentru a pregăti organismul la apropierea iernii
Poate fi administrat pe cale orală imediat ce alimentația copilului este diversificată.
A se agita înainte de administrare.
Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, o dată sau de două ori pe zi, preferabil dimineața.
Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, o dată sau de două ori pe zi, preferabil dimineața.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună.
Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Precauții: Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la propolis sau la oricare dintre ingredientele produsului.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

33,80 RON
46,81 RON
17,08 RON
52,00 RON
22,24 RON
42,32 RON