SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Pediakid nez-gorge ( nas gat) 250 ml sirop

Pret 89,47 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
QX0006981

Pediakid nez-gorge ( nas gat) 250 ml sirop

Supliment alimentar pe bază de plante, vitamine și minerale
Arome de miere și lamâie
Notiță de utilizare
Pediakid Nez-Gorge asociază ingredientele active naturale cele mai eficiente în cazul manifestarilor neplăcute asociate sistemului respirator. Conține Vitamina C și Cupru, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, precum și o combinație de extracte de plante (Cimbru-de-cultura, Ciuboțica-cucului, Nalbă-mare, flori de Soc, flori de Tei, Acerola, Ghimbir) și propolis, care ajută la menținerea capacității de  autoapărare a organismului. Administrat în perioda schimbărilor de sezon, susține rezistența naturală a organismului la agresiunile mediului înconjurator, fiind ideal pentru pregătirea organismului la apropierea iernii. Siropul, cu aromă agreabilă de miere si lămâie, calmează durerile din gât și ajută la descongestionarea căilor respiratorii (mucoasa nazală, bronșică). Ingredientele acestei formule inovatoare sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.
Pediakid Nez-Gorge poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul în care alimentația este diversificată, până la vârsta adolescenței. Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii. Biodisponibilitatea ridicata a substanțelor din siropurile Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave, minerale și vitamine, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.
Ingrediente: sirop de Agave (Agave americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante (Cimbru-de-cultura, Ciuboțica-cucului, Nalbă-mare, flori de Soc, flori de Tei, Acerola, Ghimbir) si de propolis 8%; glicerină vegetală, aromă de miere (în baza de maltodextrină şi gumă arabică), corector de aciditate: acid citric; Vitamina C, conservanți: sorbat de potasiu şi benzoat de sodiu, , concentrat natural de lămaie (în baza de maltodextrină), gluconat de zinc, gluconat de cupru; include cereale care conțin gluten.
Informații nutriționale /20ml (4 lingurite)
Valoare energetică    159kj/ 38 kcal
Grăsimi    urme
Glucide totale     11 g
din care fibre prebiotice de Acacia     3 g
Proteine    urme
Extract de Cimbru (Thymus vulgaris)    220 mg
Extract de Ciuboțica-cucului (Primula veris)    220 mg
Extract de Nalbă mare (Malvia officinalis)    220 mg
Extract de Flori de soc (Sambucus nigra)    220 mg
Extract de Flori de tei (Tilia sylvestris)    220 mg
Extract de Acerola (Malpighia punicifolia)    220 mg
Extract de Ghimbir (Zingiber officinale)    220 mg
Extract de propolis    220 mg
Vitamina C    25 mg  (31% VNR*
Cupru    280 mcg (28% VNR*)
*VNR valori nutriționale de Referință cf. Regulament  1169/2011
 

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

44,32 RON
6,52 RON
23,35 RON
32,27 RON
17,78 RON
84,50 RON