SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Pediakid nez-gorge ( nas gat) 250 ml sirop

Pret: 89,47 RON (TVA inclus)
Pret 62,63 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
QX0006981

Pediakid nez-gorge ( nas gat) 250 ml sirop

Supliment alimentar pe bază de plante, vitamine și minerale
Arome de miere și lamâie
Notiță de utilizare
Pediakid Nez-Gorge asociază ingredientele active naturale cele mai eficiente în cazul manifestarilor neplăcute asociate sistemului respirator. Conține Vitamina C și Cupru, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, precum și o combinație de extracte de plante (Cimbru-de-cultura, Ciuboțica-cucului, Nalbă-mare, flori de Soc, flori de Tei, Acerola, Ghimbir) și propolis, care ajută la menținerea capacității de  autoapărare a organismului. Administrat în perioda schimbărilor de sezon, susține rezistența naturală a organismului la agresiunile mediului înconjurator, fiind ideal pentru pregătirea organismului la apropierea iernii. Siropul, cu aromă agreabilă de miere si lămâie, calmează durerile din gât și ajută la descongestionarea căilor respiratorii (mucoasa nazală, bronșică). Ingredientele acestei formule inovatoare sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.
Pediakid Nez-Gorge poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul în care alimentația este diversificată, până la vârsta adolescenței. Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii. Biodisponibilitatea ridicata a substanțelor din siropurile Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave, minerale și vitamine, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.
Ingrediente: sirop de Agave (Agave americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante (Cimbru-de-cultura, Ciuboțica-cucului, Nalbă-mare, flori de Soc, flori de Tei, Acerola, Ghimbir) si de propolis 8%; glicerină vegetală, aromă de miere (în baza de maltodextrină şi gumă arabică), corector de aciditate: acid citric; Vitamina C, conservanți: sorbat de potasiu şi benzoat de sodiu, , concentrat natural de lămaie (în baza de maltodextrină), gluconat de zinc, gluconat de cupru; include cereale care conțin gluten.
Informații nutriționale /20ml (4 lingurite)
Valoare energetică    159kj/ 38 kcal
Grăsimi    urme
Glucide totale     11 g
din care fibre prebiotice de Acacia     3 g
Proteine    urme
Extract de Cimbru (Thymus vulgaris)    220 mg
Extract de Ciuboțica-cucului (Primula veris)    220 mg
Extract de Nalbă mare (Malvia officinalis)    220 mg
Extract de Flori de soc (Sambucus nigra)    220 mg
Extract de Flori de tei (Tilia sylvestris)    220 mg
Extract de Acerola (Malpighia punicifolia)    220 mg
Extract de Ghimbir (Zingiber officinale)    220 mg
Extract de propolis    220 mg
Vitamina C    25 mg  (31% VNR*
Cupru    280 mcg (28% VNR*)
*VNR valori nutriționale de Referință cf. Regulament  1169/2011
 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

19,90 RON
32,00 RON
12,24 RON
19,30 RON
43,00 RON
14,99 RON