SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Pediakid omega 3 dha 125ml flacon ineldea

Pret 53,86 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X023668

Pediakid omega 3 dha 125ml flacon ineldea

Dezvoltarea creierului începe imediat după formarea embrionul, şi continua în ritm accelerat pâna la vârsta de doi ani, când greutatea creierului la copil este apropiată de cea a adultului. În această periodă, se pun bazele viitorelor circuite neuronale, ce vor asigura coordonarea funcțiilor fiziologice şi raspunsul orgnismului la stimuli de mediu.

Acizi grasi polinesaturati, cum ar fi Omega 3 (DHA, acid docohexanoic) si Omega 6 ( AA acid arahidonic) sunt componente esențiale ale membranelor lipidice din creier şi din retină.

Omega 3 (DHA) are un rol extrem de important în perioada perinatală pentru asigurarea unei bune dezvoltări şi funcționări a sistemului nervos la copil, fiind esențial pentru formarea neuronilor, a sinapselor, şi sintenza de neuromediatori.

Necesarul de DHA este asigurat fie din alimentație, fie prin conversia acidului alfa linoleic (ALA), dar rata de conversie este de foarte scazută (sub 1%)

 

Pentru copii mai mici de 2 ani, aportul alimentar necesar de DHA pentru nevoile fiziologice este de estimat la 212 mg /zi, dar conform unor studii recente efectuate pe copii între 1-3 ani, consumul mediu este doar de 30mg/zi.

 
În aceasta periodă critică, în care creierul se dezvoltă în ritm accelerat. este deosebit de important să asigurăm copilului un aport de nutrienți adecvat, pentru a putea atinge nivelurile minime de DHA necesare.

Principalele alimente care contin cantitati importante de Omega 3 (DHA si EPA) sunt uleiurile vegetale ( soja, rapita si nuci) si pestele, iar in cantitati mici albusul de ou si carnea. pediakid-omega-3-memorie-concentrare

Siropul Pediakid® Omega 3 este un supliment alimentar bogat în DHA, formulat special pentru a favoriza o dezvoltare armonioasă a funcțiilor cognitive (memorie, concentrare, vedere) la copii. Formula sa agreabilă și perfect asimilabilă de către organism este o sursă prețioasă de DHA de origine naturală, iar gustul plăcut de zmeură este bine apreciat de copii. Poate fi administrat pe cale orală imediat ce alimentația copilului este diversificată.

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

47,00 RON
24,64 RON
27,65 RON
15,80 RON
46,81 RON
15,79 RON