SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Pediakid shampoing balepou 200ml flacon ineldea

Pret 61,27 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X023680

Pediakid shampoing balepou 200ml flacon ineldea

Soluția naturală pentru a preveni contaminarea cu păduchi

Apă de flori de lavandă, uleiuri esențiale din plante  (cedru, geranium, ravensara, levănțică, portocală dulce, arbore de ceai )

Formulă fără insecticide sau alcool, bine tolerată dermatologic.

8h de protecție,   testat de Institutul Cantacuzino !

Şampon natural repelent, cu  uleiuri esențiale din plante, soluția naturală pentru a preveni contaminarea cu păduchi

Conține apă de flori de lavandă, uleiuri esențiale din plante  (cedru, geranium, ravensara, levănțică, portocală dulce, arbore de ceai )

Formulă fără insecticide sau alcool, bine tolerată dermatologic.

8h de protecție,  testat de Institutul Cantacuzino !

Flacon 200ml, cu parfum  discret de lavandă

Poate fi utilizat de câte ori este necesar, fără a exista riscul de a irita pielea capului sau de a fragiliza părul copiilor, deoarece nu conține nici insectice, nici alcool. Pentru eficacitate optimă, se recomandă a fi utilizat în combinație cu Pediakid Balepou spray.
Uşor de folosit, formula Pediakid Balepou Şampon + Spray anti păduchi, se poate utiliza pe toată durata perioadei şcolare, deoarece infestarea cu păduchi este o problemă delicată și recurentă. Păduchii, ce apăreau anterior doar în sezonul cald, sunt acum raspândiți pe tot parcursul anului.

Pediakid, este o marcă de referință pe plan internațional,  comercializată acum în peste 20 de ţări.

Pediakid este 1 marcă adaptată pentru copii, cuprinde o gamă largă de produse naturale, inovante, de calitate,ce  include şi produse naturale pentru protecție împotriva insectelor, potrivite pentru pielea sensibilă a copiilor, cu ingrediente active din plante şi uleiuri esențiale.

Produsele Pediakid sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

29,80 RON
17,08 RON
53,86 RON
58,29 RON
54,55 RON
83,65 RON