SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plafar ceai armurariu fructe 80g buc sn plafar sa

Pret 6,02 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
R3X003647

CEAI DE ARMURARIU


Compozitie: fructe de armurariu - Silybum marianum L., fam. Compositae.
Actiune: hepato-protectoare, tonica; stimuleaza secretia biliara si ajuta la eliminarea bilei in intestin; stimuleaza cresterea tensiunii arteriale.
Utilizare: in mod traditional, in afectiuni hepatice, hipotensiune, digestie dificila.
Mod de preparare: Infuzie. Se toarna o cana de apa clocotita peste 2 lingurite de fructe macinate, se acopera 10 minute, se strecoara si se consuma la temperatura camerei.
Mod de administrare: 2 cani/zi, prima inainte de micul dejun, dupa care se sta culcat pe partea dreapta; a doua cana se bea in doua reprize, cu 30 minute inaintea meselor principale; se fac cure de 15-20 zile cu pauza de 15 zile.
Legenda: Potrivit unei frumoase legende medievale, vinisoarele albe de pe frunzele acestei plante sunt urmele lasate de cateva picaturi de lapte scurse din sanul Fecioarei Maria atunci cand la ferit pe Iisus de persecutia soldatilor lui Irod, ascunzandu-l sub niste frunze mari de armurariu. Inca din antichitate, semintele erau cunoscute avand un efect protector aspra ficatului.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

6,34 RON
5,89 RON
14,87 RON
5,89 RON
4,58 RON
16,63 RON