SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantavorel normoponderol v 40cps buc plantavorel

Pret 22,18 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P3X004717

Plantavorel normoponderol v 40cps buc plantavorel

Compozitie:
tablete continand pulberi vegetale din: scoarta de crusin (Frangulae cortex ), iarba de traiasta ciobanului (Bursae pastoris herba), iarba de papadie ( Taraxaci herba), radacina de papadie ( Taraxaci radix), frunza de mesteacan (Betulae folium), radacina de cicoare (Cichorii radix), ulei volatil de fenicul ( Aetheroleum foeniculi) si excipienti de comprimare

Mod de utilizare:
intern, in supraponderabilitate, pentru persoanele cu greutate sub 70 kg- 3 tablete, peste 70 kg – 4 tablete, in doza unica ( seara, timp de 14 zile. Se pot face 3-4 serii de tratament pe an. Pe durata curei se va respecta un regim igienico-dietetic hipocaloric.
Ca adjuvant in constipatia cronica se vor utiliza 3-4 tablete seara, in doza unica, timp de 7 zile, dupa care inca 7 zile cate 3 tablete.

Recomandat pentru:
obezitate, constipatii cronice

Ambalare:
40 capsule

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

67,00 RON
7,50 RON
30,36 RON
130,79 RON
72,00 RON
54,86 RON