SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt anxin 20cps cutie plantextrakt

Pret 20,99 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X014878

ANXIN


Managementul starilor de anxietate si al stresului cotidian
Compozitie (Ingrediente): o capsula contine extract standardizat din herba de Hypericum perforatum (Sunatoare) 150 mg (min. 0,45 mg hipericina), extract din herba de Passiflora incarnata (Floarea pasiunii) 70 mg, extract din frunze de Camellia sinensis (Ceai verde) 30 mg, respectiv celuloza microcristalina, silicagel si stearat de magneziu (excipienti).
Actiune: Cele trei extracte vegetale actioneaza sinergic pentru reducerea simptomelor si a frecventei starilor anxioase si de neliniste. Fitocomplexul din Hypericum perforatum (Sunatoare) actioneaza prin inhibarea monoaminoxidazei si a repreluarii serotoninei, implicate in atacurile anxioase, si prin activarea receptorilor de benzodiazepine, ajutand astfel la imbunatatirea abilitatii de relaxare si la reducerea stresului cotidian. Passiflora incarnata (Floarea pasiunii) ajuta la reducerea starilor de neliniste. Camellia sinensis (Ceai verde) este revigorant, tonifiant si antioxidant, ajutand la eliminarea oboselii.
Recomandari: Ajuta la ameliorarea simptomelor cauzate de starile, anxioase, de agitatie, de nervozitate, de oboseala, de iritabilitate. Imbunatateste capacitatea de relaxare si cea de management al stresului cotidian.
Mod de administrare:
Adulti si copii peste 14 ani: cate o capsula de 2 ori pe zi, inainte de mese, administrate cu cate un pahar cu apa.
Se recomanda cure de 4 – 6 saptamani.
A nu se depasi doza zilnica recomandata!

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

71,73 RON
74,00 RON
10,00 RON
14,47 RON
26,82 RON
114,75 RON