SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt arnica oil 120ml buc plantextrakt

Pret 15,31 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X011684


Arnica Oil
Compozitie


Extract uleios pentru masaj.
Extract de Arnica montana în ulei de masline.
Sticle de 30 mL
Actiune farmacologica

Componentele terpenoidice ale uleiului volatil din arnica prezinta o actiune antiinflamatoare si antiseptica. Actiunea antiinflamatoare se mai datoreaza si prezentei carotenoidelor si a ionilor de mangan.
Indicatii terapeutice

    Dureri musculare, reumatice
    dureri de cap de natura reumatica
    entorse, luxatii.

Mod de administrare

Se aplica extern, prin masaj, pe zona afectata. Dupa masare, se acopera zona cu un material curat si se mentine bandajat usor un timp.
Nu se aplica pe pielea lezata.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

66,00 RON
31,65 RON
104,88 RON
20,81 RON
85,19 RON
18,59 RON