SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt extract orz verde 120ml buc plantextrakt

Pret 18,83 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X011692

EXTRACT DE ORZ VERDE


Sucul de Orz verde este cea mai bogata sursa de hrana verde, continand importante resurse nutritive celulei umane: vitamine (din grupul B, A, C, E, K), aminoacizi, minerale (fier, calciu, mangan, magneziu, zinc, cupru, molibden), enzime (superoxid dismutaza-SOD).
Orzul verde este pana in prezent cea mai bogata sursa de SOD. Aceasta enzima intervine in inactivarea radicalilor liberi oxidril, radicali care favorizeaza imbatranirea celulelor si aparitia bolilor.
Consumat zilnic sau in cure periodice, extractul de Orz verde regleaza metabolismul si tonifica organismul.
Mod de administrare: cate 1 lingura de 1-2 ori pe zi, diluata in 100 ml apa. Cure de 3-4 saptamani.
A se agita inainte de administrare!
A nu se depasi doza zilnicã recomandata!

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

19,34 RON
28,77 RON
16,44 RON
34,27 RON
22,92 RON
40,51 RON