SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt gm mladite cimisir 50ml buc plantextrakt

Pret 18,15 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
I3X004890

EXTRACT DIN MLADITE DE CISMIR


Compozitie (ingrediente): extract hidro-glicero-alcoolic din mladite de Cimisir (Buxus sempervirens). Contine alcool etilic de cereale 33% vol. Valoare energetica: 2,96 kcal/g
Recomandari
Este recomandat pentru actiunea antiinflamatoare profunda asupra tesutului fibros
Atentionare:
Nu se administreaza in sarcina.
Nu se administreazã pentru perioade lungi de timp, se alterneaza cu alte gemoterapice complementare. A se consulta medicul inainte de utilizare.
Mod de administrare:
Adulti: in general, cate 1-2 ml, in putina apa, de 2-3 ori pe zi, inainte de mese. In caz de asociere cu alte gemopreparate, in general, 2-3 ml, in putina apa, o data pe zi, inainte de masa.
1 ml = aprox. 25 de picaturi
A nu se depasi doza zilnicã recomandata!
A se agita inainte de administrare!

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

22,60 RON
48,62 RON
25,68 RON
8,87 RON
9,27 RON
12,88 RON