SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt gm mladite mur 50ml buc plantextrakt

Pret 20,81 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
I3X004896

EXTRACT DIN MLADITE DE MUR


Compozitie (ingrediente): extract hidro-glicero-alcoolic din mladite de *Mur (Rubus fructicosus). Contine alcool etilic de cereale 18% vol.
Valoare energetica: 1,78 kcal/g.
* Planta recoltata  ecologic.  
Certificare EcoInspect Ro-008.
Recomandari:
Aparat osteo - articular
Sustine buna functionare a aparatului osteo-articular. Adjuvant in degenerescente confirmate, artroza la varstnici acompaniata de osteoporoza, sindrom de decalcifiere dureros, dureri osoase si articulare.
Aparat genital feminin
Ajuta la imbunatatirea elasticitatii uterului. Adjuvant in fibrom uterin in asociere cu macerate glicerinice de Arin alb, Merisor si Zmeur.
Aparat respirator
Ajuta la imbunatatirea capacitatii respiratorii.
Mod de administrare: Cate 2 ml, in putina apa, de 2-3 ori pe zi, sau 2-3 ml, in putina apa, o data pe zi, in asociere cu alte gemopreparate.
Peste 60 de ani dozele se reduc prin tatonare, in general la trei sferturi din doza adultului.
1 ml = aprox. 25 de picaturi
A nu se depasi doza zilnica recomandata!
A se agita inainte de administrare

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

42,28 RON
5,89 RON
49,61 RON
23,31 RON
13,97 RON
20,31 RON