SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt gm mladite paducel 50ml buc plantextrakt

Pret 20,81 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
I3X004897

EXTRACT DIN MLADITE DE PADUCEL


Compozitie (ingrediente):
extract hidro-glicero-alcoolicdin mladite de *Paducel (Crataegus oxyacantha). Contine alcool etilic de cereale 18 % vol. Valoare energetica: 1,78 kcal/g.
* Planta recoltata ecologic. 
Certificare EcoInspect Ro-008.
Recomandari:
Sistem cardio - vascular
Tonic cardiac, sustine buna functionare a inimii. Adjuvant in afectiuni cardiace (angina pectorala, stadiile I si II; algii precordiale, tahicardie, afectiuni febrile ale cardiacilor, stadii initiale sau forme usoare de insuficienta cardiaca, forme usoare de tulburari ale ritmului cardiac, eretism cardiac); hipertensiune arteriala; tulburari de menopauza: palpitatii, insomnie, acufene si vertij; tulburari circulatorii in obezitate.
Mod de administrare:
Adulti: initial 1 ml, in putina apa, o data pe zi, dimineata, apoi doza se creste in functie de valorile tensiunii arteriale pana la 2-3 ml, in putina apa, o data pe zi, dimineata.
In caz de asociere cu alte gemopreparate 2 ml, in putina apa, o data pe zi.
1 ml = aprox. 25 de picaturi
A nu se depasi doza zilnica recomandata!
A se agita inainte de administrare
Peste 60 de ani dozele se reduc prin tatonare, in general la trei sferturi din doza adultului.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

15,96 RON
38,30 RON
14,47 RON
10,00 RON
19,98 RON
9,42 RON