SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt gm mladite sequoia 50ml buc plantextrakt

Pret 19,98 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
I3X004899

EXTRACT DIN MLADITE DE SEQUOIA


Compozitie (ingrediente): extract hidro-glicero-alcoolic din mladite de Sequoia (Sequoia gigantea). Contine alcool etilic de cereale 18 % vol. Valoare energetica: 1,78 kcal/g
Recomandari
Tonic
Fortifica organismul in stari astenice fiind tonic general pentru varstnici
Sistem osteo-articular
Ajuta la ameliorarea durerilor osoase si articulare, cauzate de tulburari de calcifiere la varstnici
Prostata
Ajuta la ameliorarea simptomelor din tulburari de la nivelul prostatei
Mod de administrare:
Adulti:
in general, 3-4 ml, in putina apa, o data pe zi, inainte de masa. Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.
1 ml = aprox. 25 de picaturi
A nu se depasi doza zilnica recomandata!
A se agita inainte de administrare!

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

58,03 RON
27,47 RON
70,24 RON
83,00 RON
51,78 RON
17,27 RON