SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt gm mladite zmeur 50ml buc plantextrakt

Pret 20,83 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
I3X004903

EXTRACT DIN MLADITE DE ZMEUR


Compozitie (ingrediente): extract hidro-glicero-alcoolic din mladite de *Zmeur (Rubus idaeus). Contine alcool etilic de cereale 18 % vol. Valoare energetica: 1,78 kcal/g
* Planta recoltata ecologic.  
Certificare EcoInspect Ro-008.
Recomandari:
Aparat genital feminin
Regleaza secretia hormonala ovariana la pubertate si menopauza, antispasmodic uterin. Ajuta la ameliorarea simptomelor dinaintea si din timpul ciclului menstrual (tensiune mamara, dismenoree, etc.) si a celor din menopauza.
Alte recomandari (in asociere cu alte macerate glicerinice): fibrom uterin, chist ovarian, metroragie, menoragie, amenoree, metrita si/sau vaginita; hipogonadism la pubertatea femeii (amenoree, pilozitate excesiva, nedezvoltarea glandelor mamare); iminenta de avort; tulburari de libidou; imbatranire precoce la femei.
Mod de administrare: Cate 1 ml, in putina apa, de 2-3 ori pe zi; 2-3 ml, in putina apa, o data pe zi, in asociere cu alte gemopreparate.
1 ml = aprox. 25 de picaturi
A nu se depasi doza zilnica recomandata!
A se agita inainte de utilizare.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

9,28 RON
42,25 RON
9,28 RON
20,53 RON
50,21 RON
9,36 RON