SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt gm muguri platan 50ml flacon plantextrakt

Pret 22,60 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X016561

Extract din muguri de platan

Organotropism: piele, sistem reticulo-endotelial
.

Actiune: antiinflamator cutanat si epitclial.


Recomandari: drenor al pielii, urricarie cronica, acnee juvenila si acnee rozacee, tiligo, inflamatii ale mucoasei orofaringiene, chisturi palpebrale,liipergamaglobuiinemie, hiperplazie reticuio- endoteiiala.


Mod de administrare: cate 25-50 de picaturi (l-2ml), o data sau de mai multe ori pe zi.in putina apa inainte de mesele principale sau 50-70 de picaturi(2-3 ml) o data pe zi, in asocieri.
Asocieri:
- in chalazion cu Extract din muguri de Smochin - Ficus carica
MG=D1,
- in blefarite cu Extract din muguri de Nuc - Jungians regia MC-D1,
- in psoriazis cu Extract din mladite de Cedru - Cedrus libani MG-DAZ si Extract din radicele de Secara -Secate cereale MG-DAZ.
Obs.: Sindroameie dermatologice sunt, in general complicate si trebuie analizate strict indidualizat.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

60,39 RON
44,27 RON
15,93 RON
14,26 RON
38,90 RON
110,64 RON